Stacks Image p197_n14
Stacks Image pp197_n16_n10
Stacks Image pp197_n16_n13
Stacks Image pp197_n16_n16
Stacks Image pp197_n16_n19

Welkom met Pasen

Welkom op de website van ons hotel in Andalusie. Landhuishotel Cortijo Puerto El Peral biedt onze gasten een unieke beleving. We hebben veel aandacht en liefde besteed aan de bouw en inrichting van ons exclusieve landhuishotel om zo aan alle verwachtingen van onze gasten te voldoen.

Genieten van luxe en vrijheid

Ons unieke binnenplaats wordt door velen gezien als de prachtigste ruimte van het hotel. De palmbomen en de vele bloeiende struiken en planten en de spuitende fonteins zijn de perfecte remedie tegen de stress van het moderne leven. Ontspan, geniet van de zon en van de sfeer bij ons grote zwembad. Zowel bij het zwembad als in het hotel zijn onbemande bars.

Lounge en de Mirador

De exclusieve salon is groot en ingericht met antiek, maar comfortabel meubilair. Tijdens de winterdagen is er op de hele benedenverdieping vloerverwarming en zowel de salon als de eetzalen hebben een grote openhaard.
De Mirador (voormalige uitkijktoren) fungeert nu als een stille kamer en bibliotheek en biedt een absoluut fantastisch uitzicht op het Torcal gebergte. Ons eerste doel is een sfeer te creëren die meer in overeenstemming is met een landhuis dan met een hotel.

Onze smaakvol ingerichte hotelkamers

We hebben twee typen kamers: tweepersoonskamer Standaard en tweepersoonskamer Royaal. Alle kamers zijn groot, maar de tweepersoonskamers Royaal zijn nog groter en hebben hemelbedden. Ook zijn ze comfortabeler ingericht.

Alle kamers hebben een eigen badkamer met een groot bad, aparte “inloop”-douche, dubbele wastafel en vloerverwarming. In het linnengoed, de handdoeken en badjassen vindt u de kwaliteit en het luxe gevoel terug van het hotel. Ook zijn alle kamers uitgerust met airconditioning en een verwarmingssysteem.

29150 WEATHER

Cookies we use are just there for basic web reading functionality. We do not use analytic or tracking cookies. We do not collect any user information and/or share user information to third parties.