Puerto El Peral

Vakantie Andalusië

Natuurlijk is het heerlijk vertoeven bij ons zwembad waar u kunt genieten van de fantastische omgeving van Andalusië. Het zou echter jammer zijn als u uw verblijf in het exclusieve landhuishotel niet combineert met de activiteiten die verder worden aangeboden of te profiteren van alle culturele bezienswaardigheden op korte rijafstand van Cortijo Puerto El Peral.

Paardrijden, sightseeing en cultuur

We kunnen voor u een onvergetelijke paardrijexcursie op Andalusische paarden organiseren, zowel in groepsverband als individueel. De meren in Ardales zijn een bezienswaardigheid die u niet mag missen. Ook moet u ervaren wat 800 jaar Moorse invloed heeft achtergelaten in de steden Granada, Cordoba en Ronda. En we kunnen u ook attenderen op de vele andere fascinerende aspecten van Andalusië.

Festivals in Andalusië

 

Het aantal festivals en feestdagen in Andalusië is te talrijk om te vermelden. Het is echter zeer waarschijnlijk dat er gedurende uw verblijf ergens wel iets gevierd wordt. De paasprocessies zijn natuurlijk het bekendst en zult u, mocht dit nog niet zijn gebeurd, ten minste één keer moeten meemaken.

Golven in Zuid Spanje

Als u een golfliefhebber bent, kunt u uw verblijf bij ons ook combineren met een partijtje op de nieuwe en spectaculaire baan in Antequera. Ook aan de kust in de buurt van ons hotel zijn verschillende banen te vinden.

 

Bergbeklimmen in El Torcal

Voor de rotsbeklimmers onder u zijn er diverse interessante beklimmingen in de Torcal, en het fantastische hieraan is dat er GEEN wachtrijen of mensenmenigten zijn. Op de Gorge van El Choro, op ongeveer 40 minuten afstand van ons hotel, zijn ook nog wat uitdagende hellingen.

 

Dorpen en steden

We hebben al de belangrijkste bezienswaardige steden genoemd in Andalusië, maar er zijn veel en uiteenlopende stadjes en dorpen die een bezoek meer dan waard zijn, afhankelijk van de duur van uw verblijf.